Τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε την Αναστασία Τσιλιμπίου στη νέα σειρά περιπέτειας του ΜEGA «Κομάντα και Δράκοι».

Η 23χρονη στο σίριαλ, το οποίο φέρει την υπογραφή του Θοδωρή Παπαδουλάκη, υποδύεται τη Ναυσικά, μια gamer, η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο της «μητέρας» στην οικογένειά της.

Βρίσκεται στον δικό της ψηφιακό κόσμο. Όλα αλλάζουν, όμως, όταν μπαίνει στη ζωή της ο Νεκτάριος και την κάνει να καταλάβει πως όλα γύρω της είναι πιο ενδιαφέροντα από όσο πίστευε.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου δουλεύει συνεχώς και προσπαθεί για το τέλειο αποτέλεσμα. Στόχος της να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για την τέχνη της υποκριτικής.

«Οι γονείς μου ήθελαν να με προστατέψουν, ήταν πάντα δίπλα μου και δεν έζησα ποτέ τίποτα περίεργο. Προσπαθώ να κάνω την ομορφιά να περνάει απαρατήρητη, προτιμώ να με βλέπουν για την τέχνη μου», εξομολογήθηκε πρόσφατα η ταλαντούχα ηθοποιός, παραχωρώντας συνέντευξή στην Ελεονώρα Μελέτη.

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Η συνεργασία μου με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη στο “Νησί”, με έκανε να καταλάβω πόσο πολύ θέλω να γίνω ηθοποιός».

Τώρα επιστρέφει στην τηλεόραση, έχοντας τον ρόλο της Ναυσικάς στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι». Ελπίζουμε να την απολαύσουμε σε πολλά ακόμα σίριαλ!