Η Sony ανακοίνωσε ότι τα παιχνίδια PlayStation Plus για τον Φεβρουάριο του 2023 είναι τα “OlliOlli World” (PS4 και PS5), “Mafia: Definitive Edition” (PS4), “Evil Dead: The Game” (PS4 και PS5) και “Destiny 2: Beyond Light” (PS4 και PS5) .

Όπως αποκαλύφθηκε στο PlayStation Blog, και τα τέσσερα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα χωρίς επιπλέον κόστος στους συνδρομητές του PlayStation Plus στις 7 Φεβρουαρίου.

Το “OlliOlli World” είναι ένα platformer δράσης που επιτρέπει στους παίκτες να διασχίζουν έναν άγριο και εκκεντρικό πολύχρωμο κόσμο, σε ένα skateboard. Οι παίκτες μπορούν να αναλάβουν διαφορετικές αποστολές, να προσαρμόσουν την εμφάνισή τους, να γνωρίσουν εκκεντρικούς χαρακτήρες και να εξερευνήσουν ζωντανές τοποθεσίες σε μια ουτοπία skateboarding.

Το “Mafia: Definitive Edition” ταξιδεύει τους παίκτες πίσω στο χρόνο στην Αμερική της δεκαετίας του 1930 σε ένα remake του αρχικού τίτλου που είχε κυκλοφορήσει στα PlayStation 2 και Xbox για να βιώσουν έναν συνδυασμό επίλυσης μυστηρίου και όπλα γκάνγκστερ.

Για τους λάτρεις του horror genre, το “Evil Dead: The Game” είναι ένα εξαντλητικό multiplayer παιχνίδι τρόμου, όπου οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν από μια νύχτα τρόμου σε σκόπιμα γελοία δράση. Τέλος, το “Destiny 2: Beyond Light” θα δώσει στους παίκτες πρόσβαση στην επέκταση της τέταρτης χρονιάς του sci-fi shooter και σε όλο το προηγούμενο περιεχόμενο.

Αυτά τα τέσσερα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα χωρίς επιπλέον κόστος μέχρι τις 6 Μαρτίου, ενώ τα παιχνίδια του προηγούμενου μήνα – “Star Wars Jedi: Fallen Order”, “Fallout 76” και “Axiom Verge 2” – θα αποχωρήσουν από την υπηρεσία στις 6 Φεβρουαρίου.