Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, αφού διαθέτει όλο το πακέτο. Φωνή, ομορφιά αλλά και σώμα! Ωστόσο, όπως πολλές κυρίες του θεάματος, έχει κάνει πλαστική λόγω αισθητικής.

Η τραγουδίστρια, όπως άλλωστε παραδεχτεί και η ίδια, έχει φτιάξει το στήθος της. «Έχω πει ότι έχω φτιάξει το στήθος μου. Το αποφάσισα ξαφνικά ένα πρωί. Πάντα όμως είχα αυτοπεποίθηση. Σκέψου ότι έβγαινα στην τηλεόραση με ανοιχτό το μπούστο και επειδή δεν είχα, φαινόμουν σαν κοκαλιάρα και δεν με ένοιαζε… Ό,τι κάνω θα το πω, δεν θα το κρύψω».

Μάλιστα, δεν είναι μόνο μια η φορά που την έχουν ρωτήσει περί πλαστικών, καθώς πολλοί λένε πως έχει πειράξει και την μύτη της.

«Είπα ότι έχω κάνει μία πλαστική… Μα αυτό έχω κάνει, μία πλαστική στο στήθος! Τι να πω ότι έχω κάνει και κάτι άλλο, επειδή το θέλεις; Τι έχει αλλάξει; Η μύτη είναι ίδια στραβή, τα μάτια είναι όπως πάντα, τα φρύδια δεν υπήρχαν, τα είχα βγάλει, τι έχει αλλάξει ρε παιδιά; Οποιαδήποτε πλαστική και να έκανα θα έβγαινα να το πω… Έφτιαξα το στήθος μου και το είπα…», είχε εξομολογηθεί. Δείτε και την Τατιάνα Στεφανίδου πριν τις πλαστικές.

Έτσι ήταν η Ελένη Φουρέιρα πριν την… πλαστική