Είναι μία από τις πιο πληθωρικές παρουσίες που έχουν παρελάσει από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Εγινε γνωστή από το Big Brother, αλλά ακόμη πιο γνωστή από τα βίντεο με προσωπικές της στιγμές, που κυκλοφόρησαν εν αγνοία της και προκάλεσαν σάλο. Με τη Χριστίνα Ορφανίδη να αποτελεί, ούτως ή άλλως, ένα σεξ σύμβολο. Ενα κορίτσι χυμώδες, που δεν περνάει απαρατήρητο. Ακόμη και χωρίς να το προσπαθεί.

Η ίδια σε ένα από τα ποσταρίσματά της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, χρησιμοποίησε στίχους από το «Not Your Barbie Girl» της Ava Max: «Δεν είμαι το Barbie girl σου, ζω στον δικό μου κόσμο, δεν είμαι πλαστική, πες με κλασική. Δεν μπορείς να με αγγίξεις εκεί, δεν μπορείς να αγγίξεις το σώμα μου, παρά μόνο εάν σε αφήσω. Δεν είναι η Barbie σου…». Και συνόδευσε το ποστάρισμά της με μια εντυπωσιακή φωτογραφία.

Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή, διότι η Χριστίνα είχε κι άλλες… αποκαλύψεις να κάνει στο κοινό που την ακολουθεί. Ταράζοντας τον ανδρικό πληθυσμό με την νέα ανάρτησή της. Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα βίντε όπου δεν κάνει τίποτε άλλο πέρα από το να περπατάει μέσα στη ζέστη. Βεβαίως, όπως θα δείτε και παρακάτω, δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι παραπάνω. Το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο… Καθώς το… τράνταγμα μας έβγαλε τα μάτια!