Το Peaky Blinders θα ολοκληρωθεί μετά την επόμενη σεζόν. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι δημιουργοί του. Ο επικεφαλής της ομάδας παραγωγής Steven Knight είναι εκείνος που το επιβεβαίωσε, πιστοποιώντας το τέλος της μέχρι τώρα ιστορίας της εγκληματικής οικογένειας από το Μπέρμιγχαμ που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατών στις μικρές οθόνες.

Εκρηκτικό τέλος

“Η σειρά θα επιστρέψει και θα το κάνει με εκρηκτικό τρόπο. Παρότι η πανδημία μας πήγε πίσω, μπορέσαμε να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε. Πιστεύουμε πως ο 6ος κύκλος θα είναι καλύτερος από οτιδήποτε άλλο μέχρι τώρα και θα κλείσει ιδανικά τη σειρά. Η ιστορία πάντως θα συνεχιστεί, με άλλη μορφή” ανέφερε σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ο Knight.

Υπενθυμίζουμε πως η σειρά, με βάση τα όσα είχε αποκαλύψει ο σκηνοθέτης Antony Byrne, θα είχε ξεκινήσει τα γυρίσματα τον περασμένο Μάρτιο αλλά η Covid-19 την έβαλε για κάποιο καιρό στον πάγο. Όπως, δηλαδή, συνέβη και με όλη την ανθρώπινη δραστηριότητα πάνω στον πλανήτη.

Με νέες (;) προσθήκες

Από την πλευρά της, η executive producer Caryn Mandabach προσέθεσε ότι “μαζί με τους υπέροχους συνεργάτες μας στο BBC και το Netflix, εργαζόμαστε διαρκώς και επιμελώς για να διασφαλίσουμε πως η επόμενη σεζόν θα φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα, προσπαθώντας παράλληλα να κρατήσουμε όλους τους συντελεστές ασφαλείς. Ελπίζουμε οι Peaky fans να παραμείνουν το ίδιο υποστηρικτικοί και υπομονετικοί. Τα σενάρια του Steve είναι εκπληκτικά και θα σηματοδοτήσουν το τέλος μίας επικής ιστορίας που έκανε τη διαφορά από το πρώτο επεισόδιο, πίσω στο 2013”.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί πως οι άνθρωποι της παραγωγής του Peaky Blinders έχουν θέσει πολύ υψηλά τον πήχη όσον αφορά το cast του φινάλε, προσεγγίζοντας μεταξύ άλλων τους Brad Pitt, Snoop Dogg and A$AP Rocky. Βέβαια, η πιο ηχηρή φήμη έχει να κάνει με την προσθήκη του Rowan Atkinson. Ο 65χρονος Άγγλος ηθοποιός, που πολλές φορές στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι είναι πάρα πολλά περισσότερο από ένας κωμικός μανιέρας, φημολογείται πως θα ενσαρκώσει τον Αδόλφο Χίτλερ στα νέα επεισόδια του show.

Πηγή: esquire.com.gr