Κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να συμβούν περίεργα πράγματα και ένα από αυτά είναι το Farting, μια σωματική ενέργεια που συμβαίνει τόσο σε άντρες, όσο και σε γυναίκες, ενώ μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αμηχανία.

Όπως αναφέρει το healthline.com, η πεπτική διαδικασία δεν σταματά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Αυτό λοιπόν, σημαίνει ότι αέρια συγκεντρώνονται στο στομάχι και πρέπει να απελευθερωθούν. Μάλιστα, το πότε ήταν το τελευταίο γεύμα ή το πότε έγινε η πιο πρόσφατη επίσκεψη στην τουαλέτα έχουν σημαντικό ρόλο.

Έτσι, εξαιτίας της σεξουαλικής επαφής και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του οργασμού, οι μύες χαλαρώνουν με αποτέλεσμα να ενδέχεται να απελευθερωθούν αέρια, χωρίς το άτομο να το καταλαβαίνει ή να το επιδιώκει. Η πλειοψηφία λοιπόν, ντρέπεται για αυτό το γεγονός, όμως δεν θα έπρεπε.

Πως προκαλείται

Τα αέρια από το Farting συνήθως απελευθερώνονται από τον πρωκτό, όμως στις γυναίκες μπορεί να βγουν και από τον κόλπο.

Αυτό συμβαίνει, επειδή ο κόλπος δεν είναι απλώς ένας ευθύς σωλήνας, αλλά έχει πολλές ρυτίδες και πτυχές. Αυτές οι περιοχές μπορεί να παγιδεύουν αέριο και συνήθως απελευθερώνεται μόλις χαλαρώσουν τελείως οι κολπικοί μύες.

Με βάση το δημοσίευμα λοιπόν, δεν υπάρχει καμία ντροπή σε αυτό και δεν θα πρέπει να θεωρείται ταμπού, αφού είναι μια φυσιολογική διαδικασία, η οποία αρκετές φορές με εξαίρεση τον ήχο, δεν συνοδεύεται από κάποια μυρωδιά.

Πηγή: Newbeast.gr