Από έναν ταξιτζή την «πάτησε» τελικά η καλλονή από την Σλοβακία που συνελήφθη για απάτες σε βάρος επιχειρηματιών. Συστηνόταν ως αλλοδαπή σύζυγος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού και περνούσε χλιδάτη ζωή «φεσώνοντας» τα ξενοδοχεία όπου διέμενε.

Η δράση της αποκαλύφθηκε στην Κόρινθο. Τα ξημερώματα της 5ης Δεκεμβρίου είχε καλέσει Ραδιοταξί για να την μεταφέρει από την Ναύπακτο όπου διέμενε, στην Κόρινθο έναντι αμοιβής 200 ευρώ.

Η κατηγορούμενη φτάνοντας στον προορισμό της είπε ότι δεν είχε μετρητά για να τον πληρώσει απέστειλε σε κινητό τηλέφωνο του γιου του οδηγού, εικονικό παραστατικό πείθοντας τον ότι έχει γίνει η μεταφορά του συγκεκριμένου ποσού. Όταν το θύμα αντιλήφθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπακτίας και σε συνεργασία με το αντίστοιχο τμήμα της Κορίνθου κατάφεραν να την εντοπίσουν και να την συλλάβουν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την προανάκριση προέκυψε πως η 26χρονη είχε διαπράξει ακόμα τρείς απάτες σε ξενοδοχεία και μίνι μάρκετ σε Ναύπακτο και Πάτρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συλληφθείσα έχει απασχολήσει τις αρχές , εκκρεμούσε μάλιστα σε βάρος της ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις απατών που είχε διαπράξει στη χώρα της. Επίσης εκκρεμούσαν περιοριστικοί όροι στη χώρα μας για υποθέσεις διάπραξης απατών κατ΄επανάληψη.

Στα δίχτυα της ο Νίκος Παππάς

Όπως φαίνεται ένα από τα θύματα της όμορφης καλλονής ήταν και ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς. Ο Νίκος Παππάς έκανε γνωστή τη δική του περιπέτεια με την γυναίκα – αράχνη που εξαπατούσε όποιον έβρισκε μπροστά της κάνοντας ζωή και… κότα σε χλιδάτα εστιατόρια και ξενοδοχεία χωρίς να πληρώνει ούτε ευρώ.

Ο 32χρονος αθλητής πόσταρε σχετικό ρεπορτάζ στο διαδίκτυο δηλώνοντας έτσι πως με κάποιον τρόπο έπεσε θύμα της και του… έφαγε 880 ευρώ ενώ με δεύτερη φωτογραφία της, πρόσθεσε πως τουλάχιστον κέρασε ποτάκι.