Εντάξει, η λογική λέει ότι το πιο φυσιολογικό, κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι να σκεφτόμαστε το παρτενέρ μας. Το πόσο μας αρέσει αυτό που γίνεται εκείνη τη στιγμή (ή το πόσο δεν μας αρέσει), την επόμενη κίνηση που μπορούμε να κάνουμε για να εντυπωσιάσουμε τον παρτενέρ μας και άλλα πράγματα που αφορούν τη σεξουαλική πράξη.

Ωστόσο… το μυαλό πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια…

Για παράδειγμα, όταν η γυναίκα έχει τελειώσει κι απλώς περιμένει τον παρτενέρ της να τελειώσει κι εκείνος, τι σκέφτεται;

Είτε προσπαθείτε να συνέλθετε από το τον μετα-οργασμικό λήθαργο, είτε απλά περιμένετε το ιδρωμένο σώμα του άλλου να φύγει από πάνω σας, μερικές φορές ο νους τρέχει σε παράξενα μέρη. Σε μέρη… που δεν θα έπρεπε να είναι εκείνη τη χρονική στιγμή.

Το Vice ρώτησε έξι γυναίκες τι σκέφτονται όσο περιμένουν τον παρτενέρ τους να τελειώσει…

Δείτε τις απαντήσεις τους
Σκέφτομαι του λογαριασμούς
Δεν ξέρω αν φταίει ότι ο παρτενέρ μου που δεν με τρελαίνει, αλλά τελευταία νιώθω απίστευτα παραγωγική και μου είναι δύσκολο να δικαιολογήσω το σεξ. Συχνά, όταν χάνω τη συγκέντρωσή μου ή παρασύρεται ο νους μου, σκέφτομαι όλες τις υποχρεώσεις μου.

Να προλάβω την προθεσμία, να πάρω τα διορθωμένα κείμενα, να πληρώσω λογαριασμούς, να βάλω στη γάτα μου αμπούλα για ψύλλους, να φτιάξω εκείνο το πράγμα για εκείνο το άλλο πράγμα κ.λπ.

Όμως μερικές φορές αρχίζω να σκέφτομαι τη θνητότητα και τη ζωή, το οποίο είναι εξίσου άσχημο. Ακόμα πιο συχνά, σκέφτομαι αν μου αρέσει ή αν νοιάζομαι καν για το άτομο με το οποίο πηδιέμαι. Ουπς.

Πόσο γρήγορα μπορώ να τον κάνω να τελειώσει;
Υπάρχουν μερικές φορές που δεν έχω όρεξη για σεξ και αρχίζω να κοιτάω τριγύρω ψάχνοντας τον γάτο μου και αναρωτιέμαι τι πιστεύει ότι συμβαίνει. Ξέρει τι είναι το σεξ; Διότι, νιώθει πάντα την ανάγκη να μας κοιτάει με ένα κενό βλέμμα την ώρα που πηδιόμαστε; Ανταποκρίνεται στις μυρωδιές, στις φερομόνες ή στο έμφυτο σεξουαλικό ένστικτο που ξυπνάμε μέσα του; Αυτό με ξενερώνει τελείως.

Άλλες φορές, όταν χάνω το ενδιαφέρον ή τη συγκέντρωσή μου την ώρα του σεξ, αρχίζω να μπαίνω σε έναν παράξενο ανταγωνισμό με τον εαυτό μου. Σε στιλ «πόσο γρήγορα μπορώ να τον κάνω να τελειώσει;».

Η όλη εμπειρία μετατρέπεται σε μια δραστηριότητα που προσδίδει μια περίεργη απόλαυση, κατά την οποία έχω σεξουαλική κυριαρχία πάνω σε κάποιον άλλο. Δημιουργώ έναν εσωτερικό ανταγωνισμό γύρω από τις σεξουαλικές μου ικανότητες και τις τεχνικές δεξιότητες στο να παίρνω πίπες ή να γλείφω κάποια κοπέλα, και εστιάζω αποκλειστικά στο να προσφέρω απόλαυση. Αυτό συνήθως καταλήγει να με ανάβει πάλι.

Υπολογίζω με πόσους θα έχω πάει μετά από αυτόν
Σε αυτές τις ατυχείς αλλά αναπόφευκτες στιγμές, ο νους μου παρασύρεται από τις μεγαλύτερες παρορμήσεις: τα αστεία και τις φοβίες.

Δεν θα είχε πλάκα αν άρχιζα να τραγουδάω το «Everything’s Coming Up Roses» μιμούμενη όσο καλύτερα μπορώ τη Liza Minnelli; Τι θα γινόταν αν ξαφνικά είχα έντονη κινητικότητα στο έντερο και έχεζα κυριολεκτικά το κρεβάτι; Είναι πολύ νωρίς για να δοκιμάσω να βάλω σφήνα στον πισινό του;

Στο κάτω κάτω, ο καλύτερος τρόπος να σκοτώσεις τη βαρεμάρα είναι το να δημιουργήσεις δυσφορία. Επίσης, προσπαθώ να υπολογίσω με πόσους θα έχω πάει μετά από αυτόν, ενώ είναι ακόμα μέσα μου.

Σκέφτομαι το φαγητό
Αν είμαι ο αποδέκτης της διείσδυσης σκέφτομαι συχνά το φαγητό, επειδή το στομάχι μου γουργουρίζει πολύ κατά τη διείσδυση ή όταν με γλείφει κάποιος.

Οπότε σκέφτομαι το δείπνο. Ή το μεσημεριανό.

Πού διάολο είναι ο κλώνος μου;
Η σύντροφός μου ήταν μια Αμερικανίδα, έξι χρόνια μεγαλύτερή μου. Εγώ σκεφτόμουν την παγκόσμια κυριαρχία, η οποία ξεκινά με το να γίνεις πρόεδρος της ισχυρότερης χώρας στη γη (εκείνη έδειχνε να είναι απορροφημένη στο σεξ, ούτε καν το πρόσεξε). Ήμασταν σε ένα ξενοδοχείο στο Kentucky. Επίσης σκεφτόμουν πόσο θα ήθελα να μπει στο δωμάτιο ένας κλώνος του εαυτού μου εκείνη τη στιγμή και να τελειώσει αυτό που είχα επειδή γιατί είχα αρχίσει να κουράζομαι.

Αναρωτήθηκα αν θα ήθελα να δω αυτό τον κλώνο, όμως μετά αποφάσισα πως όχι, διότι δεν θα ένιωθα άνετα αν έβλεπα τυχόν παχάκια. Μετά σκέφτηκα μια θεωρία με πολυσύμπαντα και αναρωτήθηκα τι μπορεί να έκανα εκείνη ακριβώς τη στιγμή σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.

Επίσης έχω σκεφτεί ότι θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο παρόμοιο με τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι, αλλά καλύτερο (πράγμα που δεν θα ήταν δύσκολο), το οποίο θα προωθούσα σωστά ώστε να γίνω εκατομμυριούχος.