Καλό το σεξ αλλά όσο πιο βαθιά μπαίνουμε στο καλοκαίρι κι όσο πιο πολύ ανεβαίνει ο υδράργυρος τόσο πιο… κακή ιδέα φαίνεται να κολλήσουμε το σώμα μας πάνω στο σώμα κάποιου άλλου και στη συνέχεια να αρχίσουμε την τριβή.

Η πρώτη λύση είναι ο κλιματισμός, ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Έτσι, πάμε κατευθείαν στη δεύτερη λύση, που δεν είναι άλλη από στάσεις που φτιάχτηκαν για υψηλές θερμοκρασίες.

Μπορεί, λοιπόν, το καλοκαίρι να θεωρείται η πιο σέξι εποχή του χρόνου, ωστόσο… δεν υπάρχει τίποτα σέξι στο να κολλάμε μεταξύ μας και να μυρίζουν όλα (ΠΟΛΥ) πιο έντονα.

Σεξ και καύσωνα πάνε μαζί; Ναι!

Σεξ στο ντους

Πάμε πρώτα με το προφανές και εύκολο. Εκεί που ο κλιματισμός είναι περιττός. Όσο πιο ευρύχωρη είναι η μπανιέρα, τόσο πιο πετυχημένο το αποτέλεσμα.

Το νερό να τρέχει στα γυμνά σας σώματα, να σας δροσίζει και να σας καθαρίζει ενώ κάνετε σεξ. Να θυμάστε, όμως, ότι το νερό, όπως και στη θάλασσα, μπορεί να γίνει εμπόδιο στη διείσδυση.

Το όρθιο doggy

Η στάση που δεν προϋποθέτει ιδιαίτερη σωματική επαφή, ειδικά τώρα που… λόγω καύσωνα την αποφεύγετε.

Εφαρμόζεται σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, είναι σέξι και είναι σαν… να φτιάχτηκε για το καλοκαίρι!

Η ανάποδη καουμπόισα

Μια από τις αγαπημένες στάσεις πολλών ανθρώπων, ανεξαρτήτως θερμοκρασίας.

Γυναίκα από πάνω, αλλά με πλάτη στον παρτενέρ. Η γυναίκα έχει τον έλεγχο και ο άντρας απολαμβάνει τη θέα από πίσω, ενώ δεν χρειάζεται να αγγίζεστε και πολύ μέσα στη ζέστη.