Η Ραμόνα Μοροσάνου είναι μια από τις πρώην παίκτριες του Big Brother που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ την περασμένη χρονιά η οποία εργάζεται ως beauty artist και έχει καταγωγή από τη Ρουμανία. Έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στη Ρουμανία. Στην Ελλάδα εργάζεται και ως φωτομοντέλο. Σε μικρότερη ηλικία ήταν πρωταθλήτρια στο τένις και ήταν στους δέκα καλύτερους παίκτες της Ρουμανίας.

Στο εισαγωγικό της βίντεο είχε πει: «Είμαι η Ραμόνα Μοροσάνου. Καταγωγή από τη Ρουμανία και μένω τα τελευταία δώδεκα χρόνια στην Ελλάδα. Εργάζομαι ως beauty artist και έχω σπουδάσει στη Ρουμανία Art and History of Art. Ζω μόνη μου, βασικά δεν μένω μόνη μου, έχω ένα σκυλάκι και μια γάτα. Οι παραξενιές μου είναι, βασικά έχω ένα θεματάκι, δεν μοιράζομαι το φαγητό μου και έχω και ένα θεματάκι με την καθαριότητα. Πιστεύω θα είμαι η αστυνομία της καθαριότητας».

Φίλη της είχε σχολιάσει πως «είναι υποχόνδρια και αυτή είναι η μεγάλη της παραξενιά». Η Ραμόνα είχε λέγοντας το εξής: «Οι άλλοι σε εμένα νομίζω ότι φοβούνται το δυναμισμό μου, κυρίως οι άντρες. Δε φοβάμαι τους άντρες, να ξέρετε. Το μόνο που φοβάμαι βασικά είναι το κολύμπι. Πριν εφτά χρόνια είχα ένα ατύχημα με το αμάξι. Οδηγούσα εγώ, ευτυχώς έζησα αλλά δυστυχώς έχω χάσει το σκυλάκι μου για αυτό και τα τατουάζ που έχω γιατί μου έχουν αφήσει σημάδια. Τι δεν θα δεχτώ στο σπίτι του Big Brother; Την υποκρισία, σίγουρα ο ρατσισμός ξεκάθαρα».

«Είμαι ελεύθερη, δεν ψάχνω μοντελάκια, με τίποτα και σίγουρα ξεκάθαρα να έχει χιούμορ. Αυτό πιστεύω θα με κερδίσει. Είμαι αθλητικός τύπο. Γυμνάζομαι και μέσα στο σπίτι έχω φτιάξει έναν χώρο. Παίζω τένις από μικρή ηλικία. Έχω φτάσει στους τοπ 10 στη Ρουμανία». Όποιος τη δει, δεν μπορεί παρά να παρατηρήσει το σήμα κατατεθέν της και αυτό είναι τα άπειρα τατουάζ σε όλο το σώμα της.

Και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram της, δεν την παρατηρεί κανείς μόνο για τα τατουάζ της αλλά και για το καλλίγραμμο σώμα της με τις ιδανικές της αναλογίες να ξεχωρίζουν.