Ο Γιώργος Σαμαράς γεννήθηκε στον νομό Ηρακλείου στις 21 Φεβρουαρίου 1985. Στην επαγγελματική του καριέρα αγωνίστηκε εκτός Ελλάδας μόνο σε ευρωπαϊκούς συλλόγους στις ΗΠΑ και στη Σαουδική Αραβία.

Πριν αρκετό καιρό δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life αποκάλυψε τον απίστευτο λόγο που ο Γιώργος Σαμαράς και η Ελένη Φουρέιρα χώρισαν επεισοδιακά!

Το ζευγάρι, το οποίο ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μόνο βελούδινα δεν χώρισαν και μάλιστα στην τελευταία τους τηλεφωνική επικοινωνία αντάλλαξαν βαριές κουβέντες

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας λοιπόν, τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους έκαναν την εμφάνιση τους πριν από ένα μήνα, όταν η τραγουδίστρια ήταν ψυχρή απέναντι στον σύντροφό της. Τότε, αρκετοί καλοθελητές ενημέρωσαν το διεθνή ποδοσφαιριστή για την παρέα που έκανε η αγαπημένη του με τον Σπυράγγελο Λυκούδη.

Ο Γιώργος Σαμαράς αποφάσισε να το ψάξει παραπάνω το θέμα και έτσι προσέλαβε ντετέκτιβ, προκειμένου να παρακολουθήσει την Ελένη Φουρέιρα.

Τελικά, οι υποψίες του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώθηκαν, όταν ο ντετέκτιβ τον ενημέρωσε πως όντως η Ελένη Φουρέιρα συνοδευόταν από τον γοητευτικό εφοπλιστή.

Πάντως, ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος διέμενε μόνιμα στην Βρετανία λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, δεν “έσκασε” για την πρώην του και το βράδυ της ίδιας ημέρας διασκέδασε με την… Άννα Λορένη! Η Άννα είναι τραγουδίστρια και… φίλη με την Ελένη Φουρέιρα!