Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει μία αδερφή, την Άρτεμις Αλεξανδράτου, από ίδιο πατέρα και μάνα, όμως… δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο διαφορετικές. Μάλιστα, οι φήμες δίνουν και παίρνουν, αφού τις θέλουν… να μην έχουν πολλές σχέσεις.

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου κινήθηκε σε ήπιους δρόμους -σε αντίθεση με την Τζούλια- και προσπάθησε να κάνει καριέρα στο τραγούδι, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία! Το όνομα της ακούστηκε για συμμετοχή σε κάποια ριάλιτι στην τηλεόραση, όπως για παράδειγμα το Big Brother, όμως δεν την είδαμε πουθενά.

Από την άλλη πλευρά, η Τζούλια Αλεξανδράτου το τελευταίο διάστημα έχει γίνει χρήστης του Onlyfans, μία πλατφόρμα όπου κάποιος μπορεί να πληρώνεται για να δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες σου!

Η Τζούλια δημοσιεύει αρκετά σέξι βίντεο και φωτογραφίες στην εν λόγω πλατφόρμα, πληρώνεται για αυτά!

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου… ανέβασε τη θερμοκρασία
Οι φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου ανεβάζουν… την θερμοκρασία, ωστόσο φαίνεται πως και η αδερφή της, Άρτεμις, ζήλεψε και είπε… να προκαλέσει εγκεφαλικά.

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου φωτογραφίζεται με ένα τζιν σορτς και λευκό φανελάκι, χωρίς εσώρουχο από πάνω, να γυρνάει ένα βίντεο στον καθρέφτη, το οποίο… δημοσιεύει στο Instagram.