Τελευταία σα να έχουν πληθύνει επικίνδυνα οι αναφορές και τα περιστατικά βίαιης συμπεριφοράς από ποδοσφαιριστές προς νεαρές κατά κύριο λόγο κοπέλες.

Μετά λοιπόν την υπόθεση με την βαρύτατη κατηγορία βιασμού που αντιμετωπίζει ο Βραζιλιάνος Ντάνι Άλβες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια παρόμοια περίπτωση, αυτή του Μαροκινού Αχράφ Χακίμι. Και οι δύο τους βρίσκονται αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες, με τον πρώτο να παραμένει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη, ενώ την ίδια ώρα η σύζυγος του Χακίμι φέρεται να έχει βάλει μπρος τις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου.

Τώρα λοιπόν έρχεται η σειρά μιας νεαρής περσόνας του instagram, η οποία μέσω ενός βίντεο που κοινοποίησε στην προσωπική της σελίδα, κάνει λόγο για μια πολύ νοσηρή κατάσταση την οποία έζησε πρόσφατα σε ένα πάρτι στη Βαρκελώνη, όπου παρευρίσκονταν και ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Τατιάνα Κίσιελ, η οποία βρέθηκε σε ένα πάρτι στην Καταλανική πρωτεύουσα, με την εμπειρία της να είναι αρκετά δυσάρεστη: «Έφυγα κλαίγοντας και προφανώς δε θέλω να ξαναπάω ποτέ σε πάρτι όπου θα βρίσκονται και ποδοσφαιριστές», δηλώνει.

Ενώ δε «μάσησε» τα λόγια της στη συνέχεια, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Οι τύποι ήταν αλαζόνες και ηλίθιοι, όπως δηλαδή είναι το 90% των ποδοσφαιριστών. Όταν φτάσαμε στο πάρτι, μας ζητήθηκε να αφήσουμε στην είσοδο τα κινητά μας τηλέφωνα, κάτι που δεν έκανα μιας και δε σκόπευα να καθίσω και πολύ, ιδιαίτερα σε ένα κλειστό χώρο χωρίς καν παράθυρα, μη έχοντας τη δυνατότητα της επικοινωνίας. Δε τους εμπιστευόμουν καθόλου».

Ενώ συνέχισε: «Εκεί υπήρχαν περίπου 50 γυναίκες που περίμεναν την άφιξη των ποδοσφαιριστών. Προσωπικά ήταν κάτι που δεν ήθελα, μιας και περνούσαμε μια χαρά και χωρίς αυτούς. Πηγαίνοντας προς το μπάνιο πέτυχα έναν εξ’ αυτών ο οποίος φώναζε έντονα σε μια κοπέλα. Τότε έβγαλα το κινητό μου και άρχισα να βιντεοσκοπώ το περιστατικό. Εκείνος το κατάλαβε και με κυνήγησε. Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να προστατευθώ ενώ εκείνος χτυπούσε με δύναμη την πόρτα. Τελικά βγήκα, με έβαλε να σβήσω το επίμαχο βίντεο και μόνο τότε μου επετράπη να φύγω».

Ο εν λόγω παίκτης δεν έχει ακόμη κατονομαστεί από την Κίσιελ, ούτε γίνεται σαφές αν -όπως όλοι σκέφτηκαν- αφορά όντως ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, ενώ αναμένεται να δούμε αν τελικά όντως έσβησε το βίντεο ή πρόλαβε να το αποθηκεύσει. Αν μη τι άλλο η εμπειρία που δηλώνει πως έζησε είναι αρκετά έντονη και σίγουρα δεν τιμά τον εμπλεκόμενο νεαρό αθλητή.