Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει μία απίστευτη στιγμή κατά τη διάρκεια ενός γάμου, ο οποίος λίγο έλειψε να τιναχθεί στον… αέρα. Αιτία ήταν η απίστευτη κίνηση του γαμπρού, που κατά τη διάρκεια ενός χορού έριξε ανάποδη κλωτσιά στη μούρη της γυναίκας του.

Μάλιστα, το βίντεο προέρχεται από την πεθερά του… δράστη, η οποία θέλησε να καταγράψει τον χορό του γαμπρού της, αλλά έπειτα από λίγο, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε γίνει. Βλέπετε, ο Άνταμ Γκόντετ που αγωνίζεται ως centerman στους Βανκούβερ Κάνακς, ομάδας του NHL, θέλησε να κάνει μία περίτεχνη… φιγούρα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί και την gallery, ο 24χρονος Αμερικανός επαγγελματίας του ice hockey έχει βάλει την γυναίκα του, την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της, να κάτσει σε μία καρέκλα και θέλησε να της χορέψει ημίγυμνος.

Κάποια στιγμή θέλησε να περάσει το πόδι του πάνω από το κεφάλι της, αλλά δεν είχε υπολογίσει σωστά την… απόσταση και το ύψος, με αποτέλεσμα να ρίξει μία… καρατιά στο πρόσωπο της καλής του, η οποία έπεσε στο έδαφος. Άμεσα, άπαντες «πάγωσαν» με την εξέλιξη, με τον Γκόντεν να σπεύδει να βοηθήσει την γυναίκα του. Τελικά, οι δυο τους συμφιλιώθηκαν με ένα φιλί.