Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει τους τελευταίους μήνες (με αυτά που ακολούθησαν) ο χωρισμός μεταξύ της Σακίρα και του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ. Ένα δημοσίευμα της MARCA έρχεται να βάλει ξανά «φωτιά», αφού μιλάει για τον Κάρσον Ντάλι, ο οποίος αν και παντρεμένος, ίσως αποτελεί ήδη τον νέο σύντροφο της διάσημης τραγουδίστριας.

Αρχικά η Σακίρα φαινόταν πως δεν ήθελε να μπει σε νέα σχέση, μετά την απιστία του Πικέ και τον χωρισμό τους. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια προτίμησε το πρώτο διάστημα να ασχοληθεί με την καριέρα της και να επιτεθεί στον πρώην σύντροφο της μέσω των τραγουδιών της, που όπως ήταν αναμενόμενο έγιναν viral.

Αυτό όμως φαίνεται να αλλάζει καθώς ο παρουσιαστής, Κάρσον Ντάλι, μοίαζει να έχει μπει δυναμικά στη ζωή της. Οι δυό τους έχουν ήδη εμφανιστεί μαζί στους δρόμους της Νέας Υόρκης, αλλά και σε έναν αγώνα χόκεϊ. Με αφορμή αυτά τα γεγονότα, η MARCA θέλησε να μας συστήσει τον Κάρσον Ντάλι, αποκαλύπτοντας μερικές πληροφορίες για το πως γνωρίστηκαν αλλά και για τον γάμο του παρουσιαστή.

«Ο Ντάλι είναι 49 ετών και είναι ένας από τους πιο διάσημους παρουσιαστές της Αμερικής, με περίπου 15 χρόνια παρουσίας στους τηλεοπτικούς δέκτες. Ο Ντάλι υπήρξε παρουσιαστής του «The Voice» πριν από περίπου μια δεκαετία και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τη Σακίρα, καθώς η Κολομβιανή τραγουδίστρια ήταν μια από τους κριτές του σόου.

Όπως αποκαλύπτει η διάσημη εφημερίδα, ο παρουσιαστής είναι παντρεμένος από το 2015 με την Σίρι Πίντερ, με την οποία έχουν και τέσσερα παιδιά κι όπως αναφέρεται, αν ο γάμος του παρουσιαστή δεν είναι σε κρίση, τότε πρόκειται για μια απλή φιλία μεταξύ των δύο celebrity» αναφέρει η ισπανική εφημερίδα.