Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να πάρει θέση και να υπερασπιστεί τη φίλη της, Ιωάννα Τούνη, μετά το σάλο που ξέσπασε με τη δήλωση της δεύτερης για το επίδομα των 800 ευρώ και τους «τεμπέληδες».

Έτσι, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βάλλεται κατά πάντων.

Αφού ξεσπάει εναντίον εκείνων που κατηγόρησαν τη φίλη της για τις δηλώσεις της, η Αλεξανδράκη τα έβαλε και η ίδια με όσους παίρνουν το επίδομα των 800 ευρώ, κατηγορώντας κάποιους ως «βολεψάκηδες και τεμπέληδες».

«Μόλις άνοιξα τα μάτια μου και συνειδητοποιώ για ακόμη μια φορά πόσο σκατόκοσμος είναι αυτός που ζούμε. Ρε είστε τόσο τίποτα; Nα επιτίθεστε σε μια γυναίκα που παλεύει, που παλεύει για να ζήσει, κάνει τη δουλειά της, δε σας ενοχλεί, δε σας έχει ενοχλήσει ποτέ, ίσα ίσα εσείς είστε αυτοί που την ενοχλείτε. Τι σκατόψυχοι είστε ρε κάποιοι; Ποιο είναι το πρόβλημά σας, πείτε μου ειλικρινά. Τι σας ενόχλησε η Τούνη και η κάθε Τούνη; Το ότι κάποιοι είστε βολεψάκηδες και μη το αρνηθείτε γιατί μόνοι σας τα γράφετε στα σχόλια, «πήρα 800 ευρώ και τώρα θα αράξω». Το ότι είστε εσείς τέτοιοι άνθρωποι και είναι άτομα έξω που παλεύουν, παλεύουν για τη δικιά τους επιβίωση δε σας ακουμπάει. Είστε οι μάγκες και μετά σας ενοχλεί η ταμπέλα «τεμπέληδες». Για αυτό θα μείνετε μια ζωή στα 800 ευρώ και στα δανεικά των φίλων σας…. για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε το νοίκι σας, το ρεύμα σας, το νερό σας και θα είστε πίσω από μια οθόνη και θα κρίνετε και θα κατακρίνετε ανθρώπους που είναι πραγματικά εκεί έξω και ρισκάρουν για την επιβίωσή τους και για ένα καλύτερο μέλλον. Ψόφος», δήλωσε η Αλεξανδράκη κλείνοντας το βίντεο με μια άσεμνη χειρονομία.