Στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ φιλοξενήθηκε η Τζένη Μπότση.

Η γνωστή ηθοποιός που μίλησε δημόσια για την καταγγελία του Κώστα Σπυρόπουλου για σεξουαλική κακοποίηση. Η περιγραφή της ήταν σοκαριστική. «Το 1994 είχα μόλις τελειώσει τη σχολή. Ο συγκεκριμένος μου τηλεφώνησε για μια οντισιόν σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο θέατρο. Πήγα με χαρά. Στο πρώτο ραντεβού επειδή γίνονταν έργα στο θέατρο μου ζήτησε να επισκεφτούμε το γραφείο του στου Ζωγράφου»…

Όλα έγιναν όμως στο δεύτερο ραντεβού. «Μου ζήτησε να φοράω φούστα. Με έβαλε να χορέψω. Κάποια στιγμή με κόλλησε στον τοίχο. Άρχισα να νιώθω καυτή την ανάσα του. Γύρισα και σοκαρισμένη τον είδα να με κοιτάζει και να αυτοϊκανοποιείται. Έπαθα σοκ, ούρλιαζα, έκλαιγα. Ήμουν 22 ετών. Δεν το μοιράστηκα με κανέναν για πάρα πολλά χρόνια. Δεν μπόρεσα να το πω στους γονείς μου γιατί δεν θα με άφηναν να ασχοληθώ ξανά με το θέατρο.

Λίγες μέρες μετά το είπα στην κοπέλα που ήμασταν μαζί στο καμαρίνι και της είπα να μην παει. Με πήρε τηλέφωνα προχθές και με ευχαρίστησε. Σε όλες τις ακροάσεις ήμουν πολύ επιθετική. Δούλεψα με τον εαυτό μου και έκανα ψυχανάλυση.

Ήθελα να το κάνω εδώ και πολλά χρόνια. Υπήρξαν και άλλες γυναίκες που συνέβη το ίδιο. Κατάλαβα ότι από τη στιγμή που γίνεται συνέχεια έπρεπε να το πω. Ζητώ συγγνώμη απ΄όλα τα κορίτσια που δεν μπόρεσα να το σταματήσω. Μιλάω στο τηλέφωνο με γυναίκες που δεν τις ξέρω και νιώθω ότι μιλάω με την αδερφή μου. Τώρα δεν φόβομαστε. Φτάνει κάθε μορφή βίας».