Μια 26χρονη μητέρα είπε ότι ένιωσε «εντελώς ταπεινωμένη» αφού το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας απείλησε να την διώξει από το αεροπλάνο μαζί με τον επτάχρονο γιο της λόγω του ντυσίματός της.

Η Eve J Marie πετούσε από το Τέξας στην Οκλαχόμα με την Southwest Airlines (SWA) την περασμένη εβδομάδα, όταν -όπως υποστηρίζει- οι αεροσυνοδοί την πλησίασαν και της ζήτησαν να βγει από το αεροπλάνο.

Η γυναίκα είναι influencer και μοντέλο του Playboy λέει ότι το πλήρωμα ισχυρίστηκε ότι τα λεοπάρ ρούχα που φορούσε ήταν αντίθετα με την πολιτική του ενδυματολογικού κώδικα της αεροπορικής εταιρείας, αλλά υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει τίποτα «άσεμνο» πάνω της.

Η Εύα ανέφερε: «Όταν απείλησαν να με διώξουν από το αεροπλάνο αν δεν άλλαζα ρούχα, ένιωσα πολύ ταπεινωμένη και προσβεβλημένη».

«Είμαι πολύ καλή πελάτισσά τους και μάλιστα έχω την δυνατότητα να πληρώνω ακριβά εισιτήρια. Έτσι, ακόμη και ως πιστή πελάτης τους, ένιωθα ότι οι άλλες γυναίκες στο αεροπλάνο με έκριναν με βάση τα ρούχα μου και έλεγαν ότι τα στήθη μου είναι πολύ μεγάλα. Λοιπόν, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να βοηθήσω», τόνισε.

Όπως είπε μόνο μια αεροσυνοδός την βοήθησε, ενώ εκείνη που ήθελε να την διώξει, ζήτησε συγνώμη.