Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε η Μαρία Σολωμού. Με αφορμή ένα μήνυμα που δέχτηκε από μία κοπέλα, η οποία της εξέφρασε τις ανασφάλειες που νιώθει για το σώμα της, εξαιτίας των «τέλειων» φωτογραφιών που βλέπει στα social media, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έχει περάσει και η ίδια από την ίδια φάση.

Μάλιστα, ανέφερε ότι σε ηλικία 16 ετών, ένιωθε άσχημα για το σώμα της και συγκεκριμένα, για το στήθος της.

«Ένιωθα τόσο μειονεκτικά»

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πρέπει να έχουμε τον ίδιο πωπό ή το ίδιο στήθος. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή, επειδή είχα πολύ στήθος –μην βλέπετε τώρα- ένιωθα τόσο άσχημα, γιατί εκείνη την εποχή πρέπει να ήμουν εγώ κι άλλες δύο με τέτοιο στήθος. Ένιωθα τόσο μειονεκτικά», είπε αρχικά στο podcast της.

Και πρόσθεσε: «Είχα πάει σε γιατρό στα 16 μου για να το “κόψω”. Τότε, μου είπε ο γιατρός “πήγαινε 19 κι αν δεν σου αρέσει, θα στο κόψω εγώ”. Ένιωθα εγώ σαν να είμαι άλλη τόση, σαν αγελάδα ένιωθα. Ήταν δική μου εκτίμηση, χωρίς το tik tok. Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι οι άλλες ζήλευαν εμένα, κι έπρεπε εγώ να σταματήσω τις άλλες, πέρασαν χρόνια».

Ακόμα, ανέφερε: «Εγώ, όταν ήμουν 22 ετών, δεν είχα ασχοληθεί ακόμα με το πώς είμαι ακριβώς. Και τι πάει να πει περισσότερα ή λιγότερα κιλά. Κανονικά έπρεπε 22 χρονών να απαγορεύεται… Να πας να κάνεις τι; Baby botox; Εγώ έκανα στα 40+ και δεν μου άρεσε. Γιατί πρέπει να είμαστε όλοι έτσι; Είναι ωραίο; Το θεωρώ κάκιστο. Όταν έβγαλα τη φωτογραφία πριν 2 χρόνια, χωρίς ρετούς και make up που ήμουν με τα εσώρουχα για να δείξω ότι όλα τα σώματα δεν είναι τέλεια και οι μισοί πέσανε να με φάνε, για μένα είναι ατέλειες αυτές να έχω κυτταρίτιδα, ραγάδες και χαλάρωση».