Η ηθοποιός από την Αυστραλία Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία είναι η αγαπημένη του Στέφανου Τσιτσιπά όπως έχει δηλώσει κι ο ίδιος, παραχώρησε συνέντευξη κι έκανε κάποιες αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, η 32χρονη καλλονή ηθοποιός δήλωσε πως ένα από τα πράγματα τα οποία λατρεύει είναι το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι της Άρσεναλ είναι από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος, ενώ δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα. «Μου αρέσει να παρακολυθώ τον Μαρτινέλι. Πιστεύω πως είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της Premier League και του αξίζει να είναι στους κορυφαίους της χρονιάς. Η κίνησή του είναι απλά απίστευτη…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάργκοτ Ρόμπι.

Η γνωστή Αυστραλή ηθοποιός είναι η αγαπημένη του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος δεν δίστασε να την προσκαλέσει να παρακολουθήσει αγώνα του στο Australian Open πριν λίγο καιρό.

Πιο αναλυτικά, ο 24χρονος αθλητής είχε δηλώσει μετά από μία νίκη του: «Η Αυστραλία είναι σπουδαία χώρα. Μου αρέσουν πολλά πράγματα εδώ. Από εδώ είναι κι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Θα ήταν ωραίο να την δω στην κερκίδα. Μιλάω για τη Μάργκοτ Ρόμπι. Την θαυμάζω, είναι εξαιρετική ηθοποιός, μου αρέσουν οι ταινίες της».