Η Σλοβάκα καλλονή, Λούσια Γιαβορτσέκοβα, έχει επιστρέψει στην πατρίδα της, ωστόσο στο μυαλό της φαίνεται πως έχει ακόμα την… Ελλάδα μιας και αναρτά φωτογραφίες από το περασμένο καλοκαίρι που ξεσάλωσε στη χώρα μας.

Φέτος η πληθωρική ποδηλάτισσα αψήφισε την πανδημία του κορωνοϊού, επισκεπτόμενη πλήθων ελληνικών νησιών μεταξύ των οποίων την Κρήτη, Μύκονο, Σαντορίνη, Ίο και Ζάκυνθο. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να κρατά διαρκώς ενήμερους τους 1,7 εκατ. ακολούθούς της, αναδεικνύοντας τις ομορφιές της Ελλάδας.

Η Λούσια έχει γίνει διάσημη χάρη στις φωτογραφίσεις της που καθηλώνουν τα πλήθη. Και μπορεί να την έχασε η ποδηλασία, αλλά την έχει κερδίσει το instagram. Η 30χρονη instagrammer και μοντέλο δεν πτοήθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού και ήρθε στην Ελλάδα για να γευτεί, για ακόμη μια φορά τις ομορφιές της χώρας μας. To 2018 η Λούσια Γιαβορτσέκοβα ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την ενεργό αθλητική δράση και έκτοτε εργάζεται ως μοντέλο και DJ.

H 30χρονη Σλοβάκα με τους 1,7 εκατ. followers αγαπά ιδιαίτερα την πατρίδα μας γεγονός που αποδεικνύουν οι συνεχείς επισκέψεις της στα ελληνικά νησιά. Φέτος το δημοφιλές μοντέλο βρέθηκε στην Κρήτη, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, ενώ τις τελευταίες μέρες είναι στην Αθήνα για να προωθήσει μια διαφημιστική καμπάνια. Τα οφθαλμοφανή προσόντα της και η σπάνια ομορφιά της ενθουσιάζουν τους πάνω από 1 εκατομμύρια followers της στο instagram και κάθε ανάρτησή της, συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες likes.