Τα παραδοσιακά κείμενα, όπως το Kama Sutra αλλά και τα κείμενα αυτής εδώ της στήλης, προσφέρουν πολυάριθμες στάσεις για ετεροφυλόφιλα ζευγάρια.

Ωστόσο, παραδεχόμαστε πως έχουμε αφήσει εκτός τα ομόφυλα ζευγάρια. Γι’ αυτό και σήμερα θα ξεκινήσουμε να επανορθώνουμε, μιλώντας σας για το λεσβιακό σεξ.

Σε αυτό το κείμενο θα σας μιλήσουμε για τρεις στάσεις στο σεξ που θα απογειώσουν τον οργασμό και στις δύο!

Ας δούμε αναλυτικά…
69

Κλασικό δοκιμασμένο και μπορεί να εφαρμοστεί τόσο από ομόφυλα, όσο και από ετερόφυλα ζευγάρια.

Το 69 είναι για άτομα όλων των φύλων και των τύπων ανατομίας, ενώ το πλεονέκτημα αυτής της στάσης είναι ότι δίνει υπέροχη θέα στα… σημαντικά μέλη του σώματος.

Ψαλίδι
Η εν λόγω στάση χρησιμοποιείται κυρίως «κοροϊδευτικά» για να περιγράψει το λεσβιακό σεξ, ωστόσο μπορούμε με σιγουριά να σας πούμε ότι αποτελεί μια από τις πιο «καυτές» στάσεις που μπορεί να δοκιμάσει ένα ζευγάρι γυναικών.

Η μια σύντροφος ξαπλώνει ανάσκελα ή στο πλάι με τα πόδια ανοιχτά. Στη συνέχεια η άλλη σύντροφος ξαπλώνει προς την αντίθετη κατεύθυνση με τα πόδια ανοιχτά και γλιστράει το σώμα του πιο κοντά στην σύντροφό του μέχρι να ακουμπήσουν τα αιδοία και των δύο.

Στη συνέχεια τρίβονται μεταξύ τους και πειραματίζονται με το ποιες διαφορετικές αισθήσεις αισθάνονται καλά.

Δονητής με δύο άκρες
Η χρήση ενός δονητή με δύο άκρες μπορεί… να σας απογειώσει (κυριολεκτικά!).

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε κολπική, είτε σε πρωκτική διείσδυση, όποιο από τα δύο προτιμάτε.

Η κορυφαία στάση για να χρησιμοποιηθεί ο διπλός δονητής είναι με τις δύο συντρόφους να κάθονται «στα τέσσερα» έχοντας η μια γυρισμένη την πλάτη στην άλλη.

Στη συνέχεια και οι δύο προχωρούν σε διείσδυση του δονητή, είτε στο αιδοίο, είτε στον πρωκτό τους και αρχίζουν να δίνουν την ώθηση που θέλουν.