Ιδιοκτήτρια μπαρ κλειδώθηκε με θαμώνες για να μην κοπεί πρόστιμο, τους… φυγάδευσε και το πρωί άνοιξε τις πόρτες μεθυσμένη ρωτώντας τους αστυνομικούς «τι κάνετε εδώ πρωί πρωί;».

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η ιδιοκτήτρια του μπαρ στην οδό Ανανήψεως κλειδώθηκε μαζί με μία εργαζόμενη και έξι πελάτες μετά τις 00:30.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο μπαρ, διαπίστωσαν πως το μπαρ ήταν κλειδωμένο και «έστησαν καρτέρι» απ’ έξω.

Τόσο από την πλευρά της Αναλήψεως απ’ όπου είναι η κεντρική είσοδος όσο και από την πίσω πλευρά που «βλέπει» σε στενό δρομάκι με έξοδο τη Δημάρχου Γεωργιάδου, υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις.

Η 56χρονη ιδιοκτήτρια μόλις αντιλήφθηκε τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, έκλεισε τις πόρτες και κλειδώθηκε μέσα στο μπαρ. Μαζί της παρέμειναν… «ταμπουρωμένοι» μία υπάλληλος και σύμφωνα με πληροφορίες περίπου έξι πελάτες.

Οι ώρες περνούσαν και οι πόρτες δεν άνοιγαν. Οι αστυνομικοί ζήτησαν άδεια εισαγγελέα προκειμένου να μπουν στο μπαρ. Όταν την πήραν δεν έκαναν έφοδο, αφού την πόρτα άνοιξε η 56χρονη ιδιοκτήτρια.

«Τι κάνετε εδώ πρωί- πρωί;», φέρεται να ρώτησε τους αστυνομικούς που προσήγαγαν την ίδια και την υπάλληλό της στο τμήμα. Η ίδια μάλιστα επιτέθηκε και φραστικά στους αστυνομικούς.

Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της 56χρονης για απείθεια, ενώ της επέβαλλαν διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και τρεις ημέρες αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης για τη μη τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Σε έλεγχο ωστόσο που προχώρησαν οι αστυνομικοί εντός του καταστήματος δεν βρήκαν τους πελάτες που το ξενύχτησαν επίσης κλειδωμένοι.

Άγνωστο πώς, οι θαμώνες της επιχείρησης κατάφεραν να διαφύγουν παρά το διπλό «μπλόκο» αστυνομικών τόσο από την κεντρική είσοδο όσο και από το αδιέξοδο στενάκι όπου βλέπει η πίσω πόρτα του μπαρ.