Πέρασε να πει ένα γεια και να φύγει η Ιρίνα Σάικ, η οποία με ένα σκέτο «Hello» να συνοδεύει την τελευταία της ανάρτηση άφησε όλα τα υπόλοιπα να ειπωθούν από τους σχολιαστές. Και το κατάφερε. Εκτός από το μισό εκατομμύριο likes που πήρε για αυτές τις 8 φωτογραφίες, είδε και αρκετές διάσημες κυρίες, εξίσου όμορφες και εντυπωσιακές, να εκφράζουν τον θαυμασμό τους γι΄αυτό που είδαν στο Instagram.

Σε μια φωτογραφία κάθεται στα σκαλιά, φοράει ένα λευκό παντελόνι και γόβες, πάνω δε φοράει τίποτα και τα χέρια της καλύπτουν το γυμνό της στήθος. Σε μια άλλη στέκεται γυρισμένη μπροστά σε μια γκαρνταρόμπα, με τη λήψη να αποτυπώνει την Ιρίνα Σάικ από την πλάτη και κάτω. Εκεί η Ιρίνα φοράει ένα λευκό φανελάκι και ένα άκρως αποκαλυπτικό εσώρουχο που αναδεικνύει το σώμα της.

Ένα κοινό χαρακτηριστικό σε όλες τις φωτογραφίες είναι το βλέμμα της. Η Ιρίνα Σάικ έχει με διαφορά το πιο σαγηνευτικό βλέμμα στο χώρο της μόδας και διόλου άδικα η Καντίς Σουάνπολ και η Τζίτζι Χαντίντ έγραψαν «Wow», ενώ η Πενέλοπε Κρουζ έγραψε «Μα πόσο όμορφη!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk)