Ακόμα μία φορά ξεπέρασε τα σύνορα η Ελένη Φουρέιρα, καθώς μία από τα μεγαλύτερες επιτυχίες της έχει γίνει απόλυτο viral στην Κίνα.

Η «βασίλισσα» της ελληνικής pop, που έχει καταφέρει να μαγέψει όλη την Ευρώπη με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις της, είναι αυτές τις μέρες ένα από τα hot πρόσωπα του κινεζικού TikTok, με τους εκατομμύρια χρήστες του να κάνουν videos στα οποία χορεύουν το «Tómame».

Το «Tómame», μία από τις διεθνείς επιτυχίες της Ελένης Φουρέιρα, κυκλοφόρησε από την Panik Records πριν από δύο χρόνια, τον Οκτώβριο του 2018.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, έγινε στο No. 1 στο iTunes σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ μπήκε στο «New Music Friday», την πιο σημαντική λίστα του Spotify για νέες κυκλοφορίες, σε Ισπανία, Σουηδία και Φινλανδία. Μέχρι σήμερα το «Tómame» μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Το εντυπωσιακό music video του τραγουδιού σε σκηνοθεσία του Γιάννη Δημολίτσα, που επί σειρά ημερών ήταν στην πρώτη θέση των τάσεων στο ελληνικό YouTube, έχει ξεπεράσει τα 14 εκατομμύρια views. Η Ελένη Φουρέιρα έχει γράψει το «Tómame» μαζί με τους Alex Papaconstantinou, Geraldo Sandell και Markus Videsäter.