Ως ένα οδυνηρό ταξίδι χαρακτηρίζει τα όσα πέρασε η Ντέμι Λοβάτο από την χρήση ναρκωτικών και μάλιστα μέσω του βίντεοκλιπ της απεικονίζει την κατάσταση στην οποία βρέθηκε.

«Η χρήση ναρκωτικών σχεδόν με σκότωσε, αλλά και μου έσωσε τη ζωή». Τα λόγια αυτά ανήκουν στη Ντέμι Λοβάτο, η οποία πρόσφατα παραδέχτηκε πως έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Η διάσημη τραγουδίστρια θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα, μέσω βίντεοκλιπ της απεικονίζει την κατάσταση στην οποία βρέθηκε εκείνο το βράδυ που έφτασε κοντά στον θάνατο. Το τραγούδι της μάλιστα λέγεται: «Χορεύοντας με τον διάβολο».

«Με τον ίδιο τρόπο σχεδόν με σκότωσε, αλλά και μου έσωσε τη ζωή μου μερικές φορές, γιατί υπήρχαν στιγμές που αντιμετώπισα τις αυτοκτονικές ιδέες», είπε χαρακτηριστικά η Ντέμι Λοβάτο, αποκαλώντας τον εθισμό της ως «καταστροφικό μηχανισμό αντιμετώπισης»!

«Από τη μία δεν ήθελα να πεθάνω και από την άλλη δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Τώρα ξέρω πώς να το αντιμετωπίζω διαφορετικά έτσι δεν χρειάζεται να καταφύγω ξανά σε αυτές τις συμπεριφορές. Όλα έπρεπε να συμβούν για να πάρω τα μαθήματά μου. Ήταν ένα οδυνηρό ταξίδι, λυπάμαι όταν σκέφτομαι τον πόνο που έπρεπε να υπομείνω για να ξεπεράσω όλα αυτά, αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα».