Αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν η Ναόμι Κάμπελ, η οποία συμμετέχει στη νέα σειρά του AppleTv+ με τίτλο «The Super Models». Το διάσημο μοντέλο, που έλαμψε στη δεκαετία του ’90, παραδέχθηκε ότι στράφηκε στην κοκαΐνη για να αντιμετωπίσει τα παιδικά τραύματα και τον θάνατο του Ιταλού σχεδιαστή και στενού φίλου της Τζιάνι Βερσάτσε.

«Υποθέτω ότι όταν άρχισα να κάνω χρήση, αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που προσπάθησα να καλύψω, ήταν η θλίψη. Ο εθισμός είναι τόσο… μ@λ@κ@α, πραγματικά είναι. Νομίζεις, ότι θα επουλώσει αυτή την πληγή. Δεν το κάνει. Μπορεί να προκαλέσει τόσο μεγάλο φόβο και άγχος. Γι’ αυτό και θύμωσα πολύ», είπε η Κάμπελ.

Η Ναόμι Κάμπελ, η οποία είναι μία γυναίκα-θρύλος της μόδας, ανέφερε στη σειρά της AppleTv+ ότι ο κόσμος της συγκλονίστηκε όταν ο Versace δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του το 1997.

Το βρετανικής καταγωγής σούπερ μόντελ πάλεψε με τον εθισμό της για πέντε χρόνια, καταρρέοντας μάλιστα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης το 1999.

Ναόμι Κάμπελ: «Σκότωνα τον εαυτό μου»

«Προσπάθησα να καλύψω τα συναισθήματά μου με αυτόν τον τρόπο», εξομολογήθηκε στο ντοκιμαντέρ. «Δεν μπορείς να τα καλύψεις. Σκότωνα τον εαυτό μου. Ήταν πολύ οδυνηρό».

Όμως αυτό το τρομακτικό περιστατικό ήταν η κλήση αφύπνισης που χρειαζόταν για να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης. «Επέλεξα να πάω σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ήταν ένα από τα καλύτερα και μοναδικά πράγματα που θα μπορούσα να κάνω για τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή», δήλωσε η 53χρονη σήμερα, Ναόμι Κάμπελ.

«Μου πήρε πολλά χρόνια να το δουλέψω και να το αντιμετωπίσω», πρόσθεσε. «Και εξακολουθεί να εμφανίζεται μερικές φορές. Αλλά απλώς τώρα έχω τα εργαλεία για το πώς να το αντιμετωπίζω όταν εμφανίζεται».

Εκτός από το να έχει να διαχειριστεί τον θάνατο του Βερσάτσε, η Κάμπελ είχε να αντιμετωπίσει στο παρελθόν το παιδικό τραύμα που βίωσε όταν ο πατέρας της εγκατέλειψε τη μητέρα της.