Μόλις δύο ημέρες έχουν περάσει από την κυκλοφορία της νέας δραματικής υπερφυσικής σειράς του Netflix  «The Haunting Of Bly Manor» και οι χρήστες των social media αναφέρουν πως έχουν ήδη προβλήματα με τον ύπνο τους.

Οι φανατικοί θαυμαστές του Netflix είναι πάντα εκεί, σε κάθε νέα προβολή για να σχολιάσουν είτε θετικά είτε αρνητικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάθε νέα ταινία ή σειρά που κυκλοφορεί. Όπως την απάντηση που δίνουν στο δίλημμα της Σάντρα Μπούλοκ για την ταινία «Bird Box» ή τα καυστικά σχόλια των κατοίκων του Παρισιού για την νέα σειρά «Emily in Paris».

Μετά την παρακολούθηση της σειράς, που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Χένρι Τζέιμς του 1898 «The Turn of the Screw», οι χρήστες του Twitter κάνουν ότι μπορούν για να ξεχάσουν τις σκηνές που μόλις παρακολούθησαν. Τα εννέα νέα επεισόδια έχουν μάλιστα, κάνει κάποιους θαυμαστές να καλύψουν όλους τους καθρέφτες των σπιτιών τους από τον φόβο τους.

«Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μου να παρακολουθήσω το Haunting of Bly Manor στις 2 το πρωί» έγραψε ένας χρήστης του Twitter, με μια φωτογραφία του καθρέφτη στην κρεβατοκάμαρα τοποθετημένος ανάποδα. Σε απάντηση σε αυτό το tweet, ένας άλλος χρήστης έγραψε: «το να καλύπτεις τους καθρέφτες σου είναι το νέο κάλυμμα της κάμερας».

Μεταξύ των φοβισμένων θεατών, πολλοί παραδέχτηκαν πως «δεν μπορούν να κοιμηθούν» και πως τώρα πιστεύουν ότι ακόμη και ο ήχος μιας πόρτας που τρίζει είναι ένα σημάδι παραφυσικής δραστηριότητας.

Ένας άλλος έγραψε ότι προτού παρακολουθήσει την νέα σειρά του Netflix, «θα ήθελε να ζητήσει συγνώμη από τον μελλοντικό εαυτό της», καθώς, όπως λέει, «θα το μετανιώσει αναμφίβολα αργότερα όταν δεν θα μπορεί να κοιμηθεί».