Η Μαρία Σολωμού αρέσκεται να προκαλεί σχόλια για τις εμφανίσεις της. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφανίστηκε σε επίδειξη μόδας γνωστού οίκου φορώντας ένα αποκαλυπτικό νυφικό. Η παρουσία της προκάλεσε πολλά σχόλια μεταξύ των οποίων και της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day του Alpha.

Η νύφη το έσκασε;

«Είναι η νύφη που το ‘σκασε; Ωραίο κόνσεπτ! Τύπου «δεν θα με δείτε ποτέ με νυφικό και φεύγω». Με την Τάνια Χριστοφοράκου, φανταστική σχεδιάστρια» αναφώνησε, αρχικά, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης μόνης προβλήθηκαν τα σχετικά πλάνα με την Μαρία Σολωμού. «Ποιος το σκέφτηκε αυτό; Το να μπαίνω και να βγαίνω στην πασαρέλα… Αυτό το act το βρίσκεται καλόγουστο;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Μα είναι γυμνή σχεδόν, παιδιά» πρόσθεσε, με τη σειρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου για να συμπληρώσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή πως «είναι το κόνσεπτ αυτό, παιδιά».

«Αποκαλυπτική νύφη» υπογράμμισε ο Κώστας Φραγκολιάς με την τηλεκριτικό της πρωινής παρέας να συμπληρώνει «είναι πάρα πολύ αποκαλυπτική και δεν ξέρω. Εμένα τώρα αυτό λίγο δεν μου αρέσει».