Επειδή τα χρονικά περιθώρια έχουν περιοριστεί, η εταιρεία δείχνει διάθεση να συνδυάσει την ημερομηνία παρουσίασης με την ημερομηνία κυκλοφορίας του κινητού.

Αναλυτικότερα, στις 12 Οκτωβρίου η Apple θα παρουσιάσει τα νέα της κινητά iPhone 12, με την ίδια να δηλώνει πως οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν την ίδια μέρα. Οι αποστολές του κινητού στις χώρες, όπου θα γίνουν οι προπαραγγελίες θα πραγματοποιηθούν μία εβδομάδα αργότερα, στις 19 Οκτωβρίου.

Βέβαια, η διάθεση για προπαραγγελίες αλλά και η αποστολή των Iphone 12 pro θα καθυστερήσει ένα μήνα, μετά την διάθεση του iPhone 12. Το Νοέμβριο αναμένεται η καλύτερη έκδοση του iPhone 12, με τους ειδικούς να περιορίζουν το χρονικά διάστημα από τις 10 έως τις 17 Νοεμβρίου.

Γι’ αυτό, λοιπόν, οι iPhone fans ετοιμαστείτε για το νέο κινητό της Apple το οποίο αναμένεται να έχει ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά από το προηγούμενο. Ειδική μνεία για το νέο iPhone γίνεται στους καινούριους επεξεργαστές που θα «φορέσει», αλλά και στη κάμερα που θα πλησιάσει επαγγελματικά στάνταρ.