Πολλοί έχουν πει ότι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για να εκπληρώσει κανείς τα όνειρά του. Εν προκειμένω όμως τα εμπόδια για τον Μοχάμεντ Ίκραμ έμοιαζαν ανυπέρβλητα. Πώς άλλωστε να μπορέσει να παίξει μπιλιάρδο, όταν έχει γεννηθεί χωρίς χέρια;

Κι όμως, ο Πακιστανός το έκανε, έχοντας ως… στέκα το πηγούνι του και με κινητήριο μοχλό τον λαιμό του! Απίστευτο, αλλά είναι πραγματικότητα… Ο Ίκραμ θυμάται άλλα παιδιά να παίζουν σε τραπέζια μπιλιάρδου έξω από το σπίτι του όταν ήταν 10 ετών κι ευχόταν να μπορούσε να παίξει κι εκείνος μία μέρα, αλλά έπρεπε να βρει τρόπο για να το πετύχει.

«Εκείνη την εποχή ευχόμουν να είχα τα χέρια μου για να έπαιζα κι εγώ», δήλωσε ο Ίκραμ στο Associated Press. Εν τέλει ο Πακιστανός βρήκε έναν δικό του, ξεχωριστό τρόπο για να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

«Οι άνθρωποι στο κλαμπ δεν πίστευαν ότι μπορούσα να παίξω με το πηγούνι μου. Αλλά άρχισαν σταδιακά να θαυμάζουν τις δεξιότητές μου όταν άρχισα να χτυπάω την μπάλα (σ.σ.με το πηγούνι)».

Ο Ίκραμ ζει με την οικογένειά του σε ένα χωριό κοντά στο Σαμούδρι του Πακιστάν και διέσχιζε περπατώντας καθημερινά μία απόσταση 12 χλμ. για να φτάσει στο Cue Club και να παίξει σε ένα από τα επτά διαθέσιμα τραπέζια του. Μάλιστα έχει κερδίσει τουλάχιστον τρία τοπικά τουρνουά και όνειρό του είναι να περάσει κάποια στιγμή τα σύνορα του Πακιστάν.