Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα όταν ανοίγετε το πρόγραμμα περιήγησης Safari στο iPhone σας, να υπάρχουν δεκάδες ανοιχτές καρτέλες στο παρασκήνιο. Και παρόλο που αυτό συνήθως δεν επηρεάζει την εμπειρία του χρήστη λόγω του εξαιρετικού λογισμικού των iPhone, μερικές φορές μπορεί να κάνει δύσκολη την εύρεση αυτού που ψάχνετε. Για να είμαστε ειλικρινείς, μερικές φορές είναι ωραίο να καθαρίσεις απλώς την ακαταστασία και να ξεκινήσεις με μια νέα καρτέλα περιήγησης.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένα όχι πολύ γνωστό τέχνασμα των iPhone που καθιστά εύκολο να κλείσετε όλες τις ανοιχτές καρτέλες στο Safari ταυτόχρονα. Με αυτό θα εξοικονομήσετε χρόνο αλλά και κόπο από την προσπάθεια να κλείσετε χειροκίνητα κάθε ανοιχτή καρτέλα ξεχωριστά.

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Safari και εντοπίστε το εικονίδιο με τα δύο τετραγωνάκια στο κάτω δεξιά μέρος του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης.

Εάν πατήσετε αυτό το εικονίδιο, ανοίγουν όλες οι καρτέλες σας και θα μπορείτε να κυλίσετε προς τα κάτω και να τις διαγράψετε σελίδα προς σελίδα. Ωστόσο, εάν πατήσετε παρατεταμένα το εικονίδιο, θα σας βγάλει μια επιλογή για άμεσο κλείσιμο κάθε ανοιχτής καρτέλας και πιστέψτε με είναι εύκολο να συγκεντρώσετε υπερβολικά μεγάλο αριθμό καρτελών με την πάροδο του χρόνου.

Εύκολο, έτσι;