Ένας δικηγόρος από τη Φλόριντα έχασε την άδειά του επειδή κινηματογραφούσε τις σεξουαλικές συνευρέσεις του με γυναίκες τροφίμους φυλακών.

Ο σκοπός ήταν η δημιουργία βίντεο ερασιτεχνικού πορνό. Ο Andrew Spark καταδικάστηκε για μια σειρά από βαριά αδικήματα που σχετίζονται με την υπόθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα The Miami Herald.

Ο δικηγόρος απομονωνόταν με τις πελάτισσές του στο δωμάτιο επισκέψεων των φυλακών και έκαναν σεξ μπροστά στην κάμερα.

Οι συχνές του επισκέψεις αφορούσαν μάλιστα σε δύο σωφρονιστικά καταστήματα της Φλόριντα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο Δικηγορικός Σύλλογος της πολιτείας.

Ο οποίος του αφαίρεσε την άδεια μετά την καταδικαστική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Φλόριντα. «Ο δικηγόρος καταχράστηκε το προνόμιό του να εξασκεί τη δικηγορία», γράφει στο ανακοινωθέν.

Ο Spark είχε μετατρέψει τις συναντήσεις δικηγόρου-πελάτη σε κανονική «ροζ» επιχείρηση, αναγκάζοντας τις κρατούμενες να υπογράφουν ρήτρες εχεμύθειας για τις συνευρέσεις τους. Ήταν υποχρεωμένες να μην αποκαλύψουν τίποτα για την ταυτότητά του, σύμφωνα με τη δικογραφία.

Σε ένα από αυτά τα περιστατικά, ο δικηγόρος πλήρωσε μια κρατούμενη 10 δολάρια για να τη βιντεοσκοπήσει να του κάνει στοματικό έρωτα.

Αυτό ήταν το περιστατικό που θα οδηγούσε στη σύλληψη του 58χρονου δικηγόρου, καθώς τον έπιασαν στα πράσα. Όσο για την παρτενέρ του, ήταν φυλακισμένη για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας…