Στον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στη μητέρα του, αλλά και στα πρώτα του βήματα στον χώρο του τραγουδιού, όταν ήταν μόλις 15 ετών.

Μια στιγμή που ξεχώρισε, ήταν η αποκάλυψη του ταλαντούχου τραγουδιστή για τις αρνητικές του εμπειρίες από τον στρατό, σε ένα απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

«Με παίρνουν φαντάρο. Παρουσιάζομαι… Τις πρώτες εννέα ημέρες τις περνάω στο 414 στο ψυχιατρείο της Πεντέλης, που καταλαβαίνεις ότι όλοι ήταν στο δικό μου δωμάτιο. Εγώ εκείνη την εποχή τους είχα πει ότι έχω μια μεγάλη αγοραφοβία και αυτό που με τρόμαζε περισσότερο είναι το πώς θα αντιμετώπιζα τον εαυτό μου με ξένους ανθρώπους τριγύρω. Αυτό τους εξήγησα εγώ. Εκείνοι με έβαλαν εκεί μήπως και πάρω την αναβολή.

Η ιστορία δεν είχε καλό τέλος, γιατί δεν πήρα την αναβολή και μπήκα στο στρατόπεδο. Μου είπαν ότι είμαι μια χαρά και θα μου φύγει η αγοραφοβία. Πέρασα δύσκολα στο στρατό γιατί δεν είχαμε πιρούνια, ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου, δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία».