Ιστορία γράφει το πρώτο digital εξώφυλλο του Playboy. Σε αυτό φιγουράρει ο Πορτορικανός καλλιτέχνης της trap, Bad Bunny και αποτελεί τον πρώτο άντρα που ποζάρει μόνος του στο εξώφυλλο, μετά τον εκλιπόντα ιδρυτή του περιοδικού, Χιου Χέφνερ.

Στα δύο εξώφυλλα ο 26χρονος καλλιτέχνης από το Πουέρτο Ρίκο ποζάρει με έναν χρυσό τήβεννο Versace, ένα στεφάνι από δάφνες, αλυσίδες και με περίτεχνο μανικούρ. Μάλιστα τα χείλη του είναι διακοσμημένα με μικροσκοπικά λαγουδάκια Playboy.

https://www.instagram.com/p/CCWFb39pbxx/?utm_source=ig_embed

Στη συνέντευξη του ο Bad Bunny μιλά για την αγάπη: «Νομίζω πως το σεξ είναι ένας τεράστιος κόσμος και πως όλοι είναι ελεύθεροι να το βλέπουν όπως θέλουν και να το κάνουν με όποιον θέλουν, όποτε θέλουν, με άπειρες δυνατότητες».

Αναφέρεται επίσης, στην επιτυχία του δεύτερου άλμπουμ του «Yo Hago Lo Que Me Da La Gana», το οποίο έφτασε στο Νο2 στο αμερικανικό Billboard chart και κατετάγη στην ψηλότερη θέση ως ισπανικό άλμπουμ όλων των εποχών, με τραγούδια που μιλούν για τον σεξισμό.

«Η μουσική βιομηχανία και η κοινωνία γενικά αντιμετωπίζουν τις γυναίκες σαν να είναι ένα τίποτα» υπογραμμίζει. «Οι γυναίκες είναι ανθρώπινα όντα και αξίζουν σεβασμό και ίδια μεταχείριση με οποιονδήποτε άλλον».

Ο Bad Bunny, κατά κόσμον Benito Antonio Martinez Ocasio, είναι γνωστός τόσο για τη μουσική του, όσο και για τις ενδυματολογικές επιλογές τους – όπως πολύχρωμα κοστούμια, βαμμένα νύχια, κοντό σορτς, κάτι που τονίζεται και στη φωτογράφηση για το Playboy.

https://www.instagram.com/p/CCWX-m3pfXF/?utm_source=ig_embed

Θυμίζουμε ότι το περιοδικό ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι θα αναστείλει την έντυπη έκδοση των ΗΠΑ για το υπόλοιπο του έτους, επικαλούμενο «διαταραχή» στην αλυσίδα παραγωγής και εφοδιασμού που προκλήθηκε από την πανδημία του κορονοϊού.