Το 1934 στο Σικάγο, απέναντι από το Chicago Stadium, που αργότερα μετονομάστηκε σε Staples Center (η έδρα των Bulls), άνοιξε την ταβέρνα του ο Έλληνας μετανάστης Ουίλιαμ Σιάνης. Μια μέρα ένας τράγος έπεσε από ένα φορτηγό που περνούσε.

Τον έβαλαν μέσα στο μαγαζί και ο κόσμος ενθουσιάστηκε. Ο τράγος έγινε η μασκότ της ταβέρνας, ο Σιάνης άφησε τραγίσιο μουσάκι και έγινε γνωστός ως Billy Goat, Μπίλι ο Τράγος.

Η ταβέρνα μετονομάστηκε σε Billy Goat Tavern και τo 1964 η μετακόμισε στη σημερινή της τοποθεσία, στο κέντρο της πόλης (έκτοτε έχει ανοίξει επτά ακόμη παραρτήματα στο Σικάγο).

Εκείνη τη δεκαετία άρχισε να σερβίρει τα θρυλικά της τζίζμπεργκερ: δύο ή τρία πάρα πολύ λεπτά μπιφτέκια με φέτες τυρί τσένταρ ανάμεσά τους, κρεμμύδια, πίκλες, μουστάρδα ή/και κέτσαπ –  «ντομάτα και μαρούλι δεν έχουμε, τα έφαγε ο τράγος».

Στο παρακάτω βίντεο του Food Insider μιλάει ο εγγονός του «Τράγου», Μπίλι Σιάνης και εξηγεί γιατί αποκαλούν τη σπεσιαλιτέ τους Cheezborgers. Στο μαγαζί δούλευαν τότε κυρίως Έλληνες που δεν γνώριζαν καλά αγγλικά, και φώναζαν ο ένας στον άλλον την παραγγελία με ελληνική προφορά: Τσίζμπεργκερ, τζίζμποργκερ, τσίζμποργκερ! Η φράση έγινε μέχρι και σκετσάκι στην τρίτη σεζόν του «Saturday Night Live» με τους Τζον Μπελούσι και Νταν Άκροίντ σε ρόλο ψήστη.