Αναδείχθηκε Β΄ Σταρ Ελληνικής Ομορφιάς στα πανελλαδικά καλλιστεία Star Ελληνική Ομορφιά 2019 και κέρδισε το ανδρικό κοινό με την μεσογειακή της ομορφιά και τις πλούσιες καμπύλες της. Ο λόγος για την Έλενα Μαρή από το Ρέθυμνο, η οποία αναφέρεται και ως η «Καρντάσιαν» του Ρεθύμνου και όχι άδικα.

Είναι αρκετά δύσκολο για κάποιον να μην καρφωθεί στις τέλειες αναλογίες σώματος που διαθέτει. Η μελαχρινή καλλονή βρέθηκε και στη Μύκονο όπου συμμετείχε σε διαγωνισμό ομορφιάς και τρέλανε τους περισσότερους από 42.000 follower της με τις σέξι φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media.

Η Έλενα Μάρη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο, αλλά ζει στην Πάτρα λόγω των σπουδών της στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, το οποίο ελπίζει να ολοκληρώσει. Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά και για χρόνια ασχολούνταν με τον χορό.

Μπήκε στον χώρο της μόδας χωρίς να το καταλάβει, αλλά νιώθει ότι αυτό τελικά είναι που τη γεμίζει περισσότερο απ’ όλα. Εστεμμένη πλέον, αφού κατάφερε την κατάκτηση του τίτλου της Β’ Σταρ Ελληνικής Ομορφιάς στα πανελλαδικά καλλιστεία Star Ελληνική Ομορφιά 2019.

Γυναίκα που δύσκολα περνά απαρατήρητη, με τις αναλογίες του σώματός της να προκαλούν φρενίτιδα στην Πάτρα όπου καθημερινά περπατά στους δρόμους της πόλης.