28 ημέρες μετά και η εκκεντρική σειρά τρόμου, Ratched ανακηρύσσεται ως η πιο δημοφιλής παραγωγή του Netflix για το 2020.

Την είδηση έκανε γνωστή το ίδιο το Netflix, με ανάρτηση στον λογαριασμό της πλατφόρμας στο Twitter.

«Στις πρώτες 28 ημέρες, 48 εκατ. μέλη έκλεισαν ραντεβού με την νοσοκόμα Ratched, κάνοντας τη σειρά την πιο δημοφιλή πρώτη σεζόν σίριαλ (της πλατφόρμας) της χρονιάς» έγραψε ο διαχειριστής του λογαριασμού.

Το πρόγραμμα παραμένει ένα μήνα σχεδόν μετά στο Top 10 των δημοφιλέστερων προγραμμάτων στο Netflix μεταξύ των Ελλήνων συνδρομητών. Συγκεκριμένα η σειρά βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στη δέκατη θέση.

Το Netflix κρατά συχνά κλειστά τα «χαρτιά» του αναφορικά με τις θεάσεις των προγραμμάτων στην πλατφόρμα του και δίνει στοιχεία επιλεκτικά και μόνο όταν το επιθυμεί. Πληροφορίες θέλουν το δίκτυο να αλλάζει τρόπο μέτρησης της τηλεθέασης, καθώς πλέον μετράει τα views ενός λογαριασμού που διήρκησαν περισσότερο από δύο λεπτά για ένα επεισόδιο ή ταινία τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες κυκλοφορίας τους.

Βίντεο: Το τρέιλερ της σειράς Ratched

Το τρέιλερ της πρώτης σεζόν του Ratched είναι αποκαλυπτικό της σειράς του Netflix που ξετρέλανε τους λάτρεις του είδους.