Η Αντζελίνα Γκράοβατς δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή ως παίκτρια του τένις. Ωστόσο, οι τελευταίες κινήσεις της δείχνουν ότι το στενό επαγγελματικό περιβάλλον της δεν είναι ικανό να καλύψει τις ανάγκες της.

Η 19χρονη ξανθιά τενίστρια έχει άνοιξει λογαριασμό στον ιστότοπο ενηλίκων OnlyFans, προκειμένου για να μπορέσει να συμπληρώσει το πενιχρό της εισόδημα από τα κορτς.

Από τότε που έκανε το επαγγελματικό της ντεμπούτο το 2018, η Γκράοβατς δυσκολεύεται πάρα πολύ να συμμετάσχει σε τουρνουά Γκραντ Σλαμ.

Τα ITF Tour είναι τα μοναδικά τουρνουά, στα οποία έχει καταφέρει να δώσει το παρόν η τενίστρια από τη Νότια Ουαλία. Ωστόσο, τα κέρδη της δεν ξεπερνούν τις 3.500 δολάρια.

Έτσι, η Γκράοβατς δεν θα έλεγε όχι σε ένα έξτρα εισόδημα. Γι’αυτό και, όπως αναφέρουν μέσα από την Ελβετία, δημιούργησε προφίλ στο OnlyFans, μια σελίδα με μπόλικο περιεχόμενο αυστηρά για ενήλικες.

Η Αυστραλέζα έχει πάνω από 16.400 οπαδούς στο Instagram, οι οποίοι απολαμβάνουν αρκετά συχνά τα snaps και τα βίντεο της – τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός αυτού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @angelina.graovac

Μέχρι στιγμής, δεν είναι φειδωλή όταν πρόκειται να ποστάρει φωτογραφίες με μαγιό, δίπλα σε μια πισίνα και πάντοτε επιδεικνύοντας το καλοσμιλεμένο κορμί της.

Οι φίλοι της Γκράοβατς, που εγγράφονται στον λογαριασμό της στο OnlyFans, μπορούν να έχουν πρόσβαση σε φωτογραφίες ανάλογου περιεχομένου, που κανονικά θα ήταν ιδιωτικής φύσεως.