Μια «πολική» καταιγίδα που θα συνοδεύεται από δραματική πτώση της θερμοκρασίας απειλεί τις Ηνωμένες Πολιτείες την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η Αμερικανική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποίησε ότι θα σημειωθούν ισχυρές χιονοπτώσεις, θα πνέουν πολύ ψυχροί άνεμοι και θα καταγραφούν θερμοκρασίες έως και μείον 50 βαθμούς Κελσίου, ειδικά στις βόρειες και μεσοδυτικές πολιτείες .

Οι συνθήκες που επικρατούν στις ΗΠΑ έχουν ως αποτέλεσμα να διακοπεί κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα. Έτσι ο ρεπόρτερ του τοπικού τηλεοπτικού μέσου της Άϊοβα που καλύπτει τα αθλητικά δρώμενα, αναγκάστηκε να αλλάξει είδος ρεπορτάζ.

Ο λόγος για τον Μαρκ Γούντλεϊ, ο οποίος αναγκάστηκε να ξυπνήσει στις 03:30 το πρωί για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και να καλύψει τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στην πολιτεία.

Όταν ο παρουσιαστής του δελτίου συνδέθηκε με τον αθλητικογράφο και τον ρώτησε πως αισθάνεται, ακολούθησε ο εξής μονόλογος:

«Νιώθω το ίδιο με πριν οκτώ λεπτά, όταν μου έκανες την ίδια ερώτηση. Κανονικά καλύπτω τα αθλητικά, αλλά τα πάντα εδώ έχουν αναβληθεί για τις επόμενες ημέρες, οπότε τι καλύτερη ιδέα από το να ζητήσεις σε αυτόν που κάνει τα αθλητικά να έρθει νωρίτερα από την ώρα που ξυπνάει και να πάει έξω στο χιόνι, τον κρύο, τον αέρα, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους».