Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Hollywood Reporter, η Lady Gaga συζητά αυτές τις μέρες για να αναλάβει τον ρόλο της Harley Quinn στη νέα ταινία του Τοντ Φίλιπς.

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι το σίκουελ προχωράει και μάλιστα ο προσωρινός τίτλος είναι Joker: Folie à Deux. Το γαλλικό μέρος, είναι ιατρικός όρος που δηλώνει μία την κοινή ψύχωση δύο ατόμων και με το που έγινε γνωστός άρχισαν οι φήμες ότι μπορεί να αναφέρεται στην άφιξη της Harley Quinn.

Τον χαρακτήρα υποδύεται στο υπόλοιπο σύμπαν της DC η Μάργκοτ Ρόμπι, όμως είναι ξεκάθαρο από την αρχή ότι αυτός ο Joker κινείται σε διαφορετικό… σύμπαν.

Και τώρα το ακόμα πιο παράξενο. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το σίκουελ θα είναι μιούζικαλ. Ναι, μιούζικαλ. Πραγματικά δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε αυτή την πληροφορία.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι συζητήσεις σε όλα τα επίπεδα είναι ακόμα ανοιχτές, αφού και ο Γιοακίν Φίνιξ δεν έχει υπογράψει ακόμα, κάτι που βέβαια θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Η πρώτη ταινία του Joker κυκλοφόρησε το 2019 και ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο σε εισπράξεις παγκοσμίως. Ήταν υποψήφια για 12 όσκαρ και πήρε τελικά δύο, ένα για το soundtrack και φυσικά του πρώτου ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του Φίνιξ.

Πηγή: roxx.gr