Η γνωστή παρουσιάστρια και τηλεπερσόνα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου πόζαρε ως χειμερινή κολυμβήτρια, λίγο πριν βουτήξει στη θάλασσα στο Καβούρι.

Η ίδια εξήγησε ότι κολυμπάει μια ώρα καθημερινά και περπατάει μιάμιση ώρα στο βουνό, ενώ παραδέχτηκε ότι νιώθει πολύ καλά με τον εαυτό της και το σώμα της.

«Δεν έχω κανένα θέμα με τον εαυτό μου και τα κιλά μου. Ποτέ δεν περίμενα ότι τα 52 θα ήταν τόσο υπέροχα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πιθανότητα κάποιας επέμβασης: «Μικροβελτιώσεις έχω κάνει γιατί πρέπει λίγο να συμβαδίζει το μέσα με το έξω. Απλά πράγματα, μεσοθεραπείες, κανένα μποτοξάκι. Δεν είμαι υπέρ των λίφτινγκ. όλα αυτά είναι ακραία», είπε.

Όταν η συζήτηση συμπεριέλαβε και τον σύζυγό της, Κρις Χάμπερτ, με τον οποίο μετρούν μια εικοσαετία κοινού βίου, η Αννίτα Ναθαναήλ αποκάλυψε:«Είναι μικροφοβικός, σε σημείο τρέλας. Κρατάμε αποστάσεις μέσα στο σπίτι. Και οι δύο δεν αγκαλιάζουμε πολύ τα παιδιά.»

Ερωτηθείσα για τη σχέση της, τόνισε ότι «εξακολουθεί να εξελίσσεται και να αλλάζει. Με φλερτάρουν στο Instagram, αλλά τον Κρις δεν τον αφορούν αυτά. Όσες φορές του τα έχω πει, γελάει ή δεν τον ενδιαφέρει καν».

Όσο για το σεξ;

«Μετά από 20 χρόνια γάμου, μπορεί να μην είναι όπως την πρώτη εβδομάδα. Σίγουρα, όλα τα ζευγάρια μετά από 20 χρόνια γάμου έχουν μια ωραία ρουτίνα, που δεν είναι όμως όπως την πρώτη εβδομάδα.

Δεν παριστάνουμε κάτι άλλο. Δεν είμαστε από αυτούς που βγαίνουν έξω και λένε ότι «σκίζουμε βρακιά κάθε μέρα» »,κατέληξε η Ναθαναήλ.