Μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού, ο πλαστικός χειρούργος, Αριστομένης Γιαννόπουλος, μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις της εν διαστάσει συζύγου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ισχύει ότι έχουμε κάνει κάποια πράγματα με την Αλεξάνδρα, τα έχει δεχτεί και η ίδια και τα έχει πει. Ήταν άδικο που είχαν πάρει φωτογραφίες της Αλεξάνδρας από όταν ήταν 12 χρονών και τις σύγκριναν με το 25χρονο.

»Για τον γάμο η Αλεξάνδρα με έβαλε να κάνω ένα μπότοξ. Οι σχέσεις μας είναι καλές, φιλικές, τυπικές, επικοινωνούμε συχνά. Δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι.

»Είμαστε στις διαβουλεύσεις του διαζυγίου, μιλάνε οι δικηγόροι μεταξύ τους, το έχουμε προχωρήσει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Οι δηλώσεις αυτές ξύπνησαν την περιέργεια του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος ζήτησε να δει πώς ήταν η ξανθιά καλλονή πριν τις αισθητικές της επεμβάσεις. Και όταν του έδειξαν σχετικές φωτογραφίες, η σύγκριση του «πριν» με το «μετά» τον σόκαρε.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δήλωσε:

«Είναι άλλη γυναίκα. Την έχει αλλάξει τελείως. Έχει καμία σχέση η γυναίκα αριστερά με τη γυναίκα δεξιά; Η γυναίκα μόνη της το λέει, είναι άλλη γυναίκα!», αναφώνησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε τη φωτογραφία: