Μπορεί η Γκουίνεθ Πάλτροου να λανσάρει έναν απόλυτα υγιεινό τρόπο ζωής μέσω της ιστοσελίδας της Goop, ωστόσο η ίδια δεν τον ακολουθεί απολύτως όπως φαίνεται.

Αν και στο παρελθόν η ίδια έχει μιλήσει για την πολύ αυστηρή δίαιτα που ακολουθεί προκειμένου να μένει τόσο αδύνατη, η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν μπόρεσε να συνεχίσει όταν η ζωή της άλλαξε δραματικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Τότε, το έριξε στο αλκοόλ και στο φαγητό, όπως είπε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, η 48χρονη ηθοποιός είχε φτιάξει ένα ποτό με βάση το ουίσκι, το οποίο λάτρευε ο παππούς της και έπινε τουλάχιστον δύο ποτήρια κάθε βράδυ.

Η ίδια το ονομάζει «Buster Paltrow», το οποίο περιέχει ουίσκι, σιρόπι σφενδάμου και χυμό λεμονιού.

Όπως δήλωσε η διάσημη ηθοποιός και επιχειρηματίας:

«Έπινα αλκοόλ κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Έπινα επτά νύχτες την εβδομάδα μαζί με ζυμαρικά και ψωμί. Εκτροχιάστηκα τελείως. Εννοώ, ποιος πίνει ποτά επτά νύχτες την εβδομάδα;».

«Δεν είναι υγιές. Λατρεύω το ουίσκι και φτιάχνω αυτό το φανταστικό ποτό που ονομάζεται Buster Paltrow, το οποίο πήρε το όνομά του από τον παππού μου που αγαπούσε το ουίσκι.

Είναι αυτό το υπέροχο ουίσκι quinoa από ένα το οινοπνευματοποιείο στο Τενεσί με σιρόπι σφενδάμου και χυμό λεμονιού. Είναι παράδεισος. Έπινα δύο ποτήρια κάθε βράδυ».

«Δεν μεθούσα ούτε ζαλιζόμουν» πρόσθεσε η ενώ παραδέχτηκε ότι ήθελε να καπνίσει αλλά δεν το έκανε. «Μου λείπει το τσιγάρο», πρόσθεσε.