Η αστυνομία του Οχάιο στις ΗΠΑ διενεργεί συνήθως αλκοτεστ. Έτσι κατά την διάρκεια των εξετάσεων που έκαναν σε διάφορους οδηγούς, έζησαν κάτι μοναδικό. Οι αστυνομικοί δεν περίμεναν να αντικρίσουν αυτό το θέαμα. Ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να κάνει κωλοτούμπα για να καταφέρει να περάσει το τεστ.

Ο Tanner Watson αποφάσισε να επιδείξει τις ακροβατικές του ικανότητες, αφού τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί σε κεντρικό δρόμο της πολιτείας για υπερβολική ταχύτητα. Η οδήγησή του περιγράφηκε ως «αρκετά κακή», τα μάτια του «γυάλιζαν» και ο αστυνομικός σημείωσε πως μπορούσε να «μυρίσει αλκοόλ» από το στόμα του νεαρού.

Ο 27χρονος,ο οποίος παραδέχτηκε ότι είχε πιει τρεις ή τέσσερις μπύρες, κλήθηκε να βγει από το όχημά του για να ολοκληρώσει ένα τεστ νηφαλιότητας, το οποίο απαιτούσε να περπατήσει σε ευθεία γραμμή.

Αν και ο Watson είχε άλλες ιδέες αποφάσισε να κάνει μια κωλοτούμπα προς τα πίσω για τον αστυνομικό, ο οποίος φάνηκε αρκετά εντυπωσιασμένος με το κόλπο. Ωστόσο, η κωλοτούμπα δεν ήταν αρκετή για να περάσει το τεστ και εξακολουθούσε να περπατάει σε ευθεία γραμμή. Οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν και του έκοψαν πρόστιμο.