Ζωή Δημητράκου και Λευτέρης Πανταζής έκαναν μια υπέροχη εμφάνιση στη σκηνή του Just The 2 Of Us στο OPEN το οποίο παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης.

Έτσι λοιπόν, η όμορφη Ελληνίδα καλαθοσφαιρίστρια η οποία διαθέτει ύψος 1,87 μέτρα αν και δεν εντυπωσίασε με την ερμηνεία της, κατάφερε να σαγηνέψει με την αισθησιακή της εμφάνιση τραγουδώντας μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Έλλης Κοκκίνου.

Στην Αφρική με τους «Masai» ταξίδεψαν η Ζωή Δημητράκου και ο Λευτέρης Πανταζής την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό, τραγουδώντας την ομώνυμη επιτυχία της Έλλης Κοκκίνου και φέρνοντας τη… ζούγκλα στο πλατό του Just The 2 Of Us.

Βέβαια, η κριτική επιτροπή δεν έμεινε τόσο ευχαριστημένη. Για παράδειγμα, ο Σταμάτης Φασουλής δεν έμεινε και τόσο ικανοποιημένος. «Νόμιζα ότι είναι εύκολο τραγούδι αλλά εδώ φάνηκε δύσκολο. Σας πρόδωσε», σχολίασε, με τη βαθμολογία τους να ξεπερνά μόλις δύο πόντους την κλίμακα του 20.

Επιπλέον, στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η άποψη της Δέσποινας Βανδή που βρήκε αδύναμη την ερμηνεία της Ζωής. Τουλάχιστον ο Λευτέρης Πανταζής άκουσε θετικά σχόλια αφού η απώλεια των κιλών του ήταν τόσο φανερή που η Δέσποινα του έκανε και ένα κομπλιμέντο στο τέλος.